Objektivizace metod ekonomického hodnocení finálních zemědělských výrobků. - Poděbradský, Z.
Návrh čo najobjektívnejšej metodiky sledovania ekonomického procesu výroby jednotlivých finálnych poľnohospodárskych produktov. Charakteristické črty poľnohospodárskej výroby a jej organizácie. Objektivizácia kalkulácie u medziproduktov vlastnej výroby a u nakúpeného medziproduktu.