Költség-, ár-, és jövedelemviszonyok a mezögazdasági kis- és nagyüzemekben. - Kapronczai, I.
Súčasné poľnohospodárstvo Maďarska. Rozpadávanie poľnohospodárskych kolosov a vytváranie integrovaných malých poľnohospodárskych podnikov. Samostatne hospodáriaci roľníci. Špecializácia poľnohospodárskych podnikov. Analýza príčin efektívnejšieho prosperovania menších poľnohospodárskych celkov. Triedenie nákladov podľa druhov a charakteru výroby.