Zisk v ekonomickom rozvoji poľnohospodárskych podnikov. - Bielik, Peter
Výsledky analýzy nákladovej rentability súboru JRD SR. Zdroje tvorby zisku. Význam pridruženej výroby pre tvorbu a veľkosť podnikového zisku. Štruktúra a podiel cudzích zdrojov financovania podnikových potrieb v závislosti od tvorby zisku. Funkčné vzťahy medzi výkonmi, nákladmi a ziskom.