Jak powstaje strategia firmy? - Krasnicka, T.
Autorka vysvetľuje pojem, obsah a vznik stratégie podniku. Analýzy vnútorných oblastí činnosti, profilu činnosti a prognózovania. Zákazníci podniku a ich potreby. Demografické faktory. Zmeny v percepcii a postojoch ľudí. Rozpory medzi tým, čo je a čo sa stane. Potreba riešiť problémy. Prekvapenia. Nové poznatky. Nová technológia.