Bildschirmtext. Einsatzmöglichkeiten und Nutzenpotentiale in kleinen und mittelstandischen Unternehmen. - Spindler, G.
Možnosti nasadenia obrazovkových textov v malých a stredných podnikoch. Možnosti napojenia na verejné siete a v rámci interného informačného systému. Prehľad nákladov pri rôznych variantoch pripojenia na verejné siete. Perspektívna výstavba integrovanej digitalizovanej siete telekomunikačných služieb.