Formal strategy in public hospitals. - Denis, J.L
Možnosti využívania formálneho strategického plánovania v odbore zdravotníctva na optimálne riadenie zdravotníckych organizácií. Použitie údajov z 98 nemocníc v Kanade a analyzovanie výsledkov krátkodobého riadenia nemocníc. Determinovanie faktorov vedúcich k lepšiemu plánovaniu.