Innowacyjnosc przedsiebiorstw. - Osbert-Pociecha, G.
Autori skúmajú úroveň angažovanosti v inovačnej činnosti v 15 poľských podnikoch troch priemyselných odvetví. Interpretácia výsledkov výskumu. Stagnácia, ba až patová situácia v inovačnej činnosti a jej príčiny.