Strategic management - tasks and challenges in the 1990s. - Hahn, D.
Nové koncepcie strategického riadenia zohľadňujúce nové požiadavky v Nemecku v 90. rokoch (na inovácie, individuálny vývoj a uspokojovanie potrieb zamestnanosti, decentralizáciu a autonómiu, integráciu a koordináciu činností v organizácii). Požiadavky na efektívne strategické riadenie.