<Das> mobile Büro Mehr Produktivität durch computerunterstützte aussendienste und mobilere Manager - Karcher, H.B
Možné vybavenie mobilného pracoviska, jeho výhody a nevýhody a už uplatňované riešenia. Integrácia mobilného pracoviska do už existujúcich klasických aplikácií počítačového spracovania a do verejných sietí. Riziká mobilného pracoviska.