K účtovníctvu v Spolkovej republike Nemecko. 4. - Farkaš, Richard
Pagatorický (peňažný) pojem nákladov. Náklady ako špecifická kategória výdajov. Kvantitatívna a hodnotová zložka pagatorického pojmu. Rozšírenie zložiek pagatorického pojmu nákladov vytváraním hypotéz. Náklady ako výdavky relevantné pre rozhodovanie.