Účetnictví ostatních obchodných společností. Dokonč. - Havel, F.
Charakteristika tichej spoločnosti. Postavenie tichého spoločníka voči tichej spoločnosti. Vedenie účtovníctva. Charakteristika konzorcia ako formy spoločnosti. Vedenie účtovníctva. Charakteristika spoločného podniku. Nové požiadavky na účtovníctvo vznikom nových foriem podnikateľských subjektov podľa právnych predpisov.