O strukture sebestoimosti produkcii. - Skobara, V.
Základné princípy, na základe ktorých sa určujú vlastné náklady produkcie. Otázka prenášania hodnoty základných fondov do vlastných nákladov vyrábaných produktov. Otázka nevýrobných nákladov, ich štruktúry a evidencie. Rozdelenie režijných nákladov.