vállalatok tartós befektetéseinek a jellemzöi. - Scheuer, Gy
Na príklade 50 podnikov rozoberá autor súčasné podmienky investícií do podnikov v Maďarsku. Prechodné obdobie, novými teechnológiami a ziskom. Podiel bánk na financovaní investícií. Podniky s ručením obmedzeným, účastiny, investičné vklady, otázky privatizácie. Správanie sa podnikov ako vlastníkov, zainteresovanosť zamestnancov. Rozdelenie zisku, daňové systémy. Otázky úverovania investícií.