Rentabilitatsanalyse durch neue Verfahren des horizontalen Betriebsvergleichs. - Kastner, W.
Popis nového postupu analýzy rentability poľnohospodárskeho podniku pomocou porovnaní s podnikami hospodáriacimi v porovnateľných podmienkach. Ukazovatele, ktoré slúžili ako základ medzipodnikových porovnaní. Ústredná databanka, ktorá poskytuje údaje o porovnateľných podnikoch.