CIM - počítačom integrovaná výroba. II. Komponenty CIM. - Wessely, E.
Príčiny vzniku CIM a základné komponenty CIM (PPS, CAD, CAP, CAM). Pružné výrobné systémy. Technologický proces pomocou automatizovaných výrobných strojov. Manipulácie s materiálom. Monitorizácia výrobných funkcií. Výrobné plánovanie a riadenie. Využitie CAD systémov v ČSFR.