Polski system badan i certyfikacji wyrobów w swietle wymagan EWG. - Ozóg, A.
Medzinárodné a regionálne organizácie zaoberajúce sa problémami výskumu a osvedčení - 5 takýchto organizácií a ich úlohy. Rozsah činnosti poľského Ústredného úradu kvality výrobkov, jeho povinnosti a úlohy. Cieľová koncepcia fungovania systému výskumu a osvedčení.