Jakosc vyrobów przemyslowych a zapotrzebowanie na uslugi naprawcze. - Sobczyk, G.
Komplementárnosť medzi predmetmi dlhodobej spotreby a službami pre obyvateľstvo. Zjavné chyby tovarov a ich ukazovateľ. Skryté chyby tovarov a záručné opravy. Ukazovatele skrytých chýb určitých skupín tovarov. Potreba služieb, kvalita a čas používania tovarov.