Klasyfikacja wyrobów a ich nowoczesnosc. - Siuta, B.
Nové a modernizované výrobky - ich určenie. Kritériá hodnotenia výrobkov. Varianty hodnotenia existujúcich výrobkov. Varianty hodnotenia nových výrobkov. Taxonometrické metódy kvalifikácie výrobkov eliminujú chyby kvalifikácie.