Bestandsplanung mit Portfolioverfahren. Analyseinstrument zur Bestimmung von Dispositionsverfahren. - Kurz, J.
Zvýšenie nárokov na plánovanie stavu zásob vzhľadom na rastúcu diverzifikáciu strojárskej výroby a kratšie výrobné cykly. Redukovanie horizontu plánovania zásob pri súčasnom automatizovaní dispozičných činností. Výber postupov na základe kubusovej analýzy.