Neue Bundesländer werden Motor für die deutsche Werbebranche.
Rozličný vývoj reklamnej konjunktúry v starých a nových spolkových krajinách Nemecka. Hodnota investícií do reklamy v roku 1991, podiel médií na príjmoch z reklamy. Hrozba zákazu doručenia neobjednaných prospektov a letákov poštou. Protireklamný postoj Európskych spoločenstiev.