K činnosti organizace výpočetní techniky v nových ekonomických podmínkách. - Miniberger, B.
Postupnosť komplexných služieb, ktoré by mali poskytovať organizácie výpočtovej techniky servisného typu. Súvis prognóz spoločenského vývoja s perspektívami organizácie výpočtovej techniky. Zásady organizácie výpočtovej techniky v oblasti riadenia, technického rozvoja, servisu, personálnej činnosti a odbytu.