Počítačové právo. - Boháček, Martin
Vymedzenie chápania počítačového práva a jeho predmetu. Československé právne normy v oblasti počítačového práva. Právna ochrana software. Práva autora, osobitosti programového diela vytvoreného v pracovnom pomere, otázky uverejnenia diela, zmluvy v oblasti software a i.