Přechod k otevřeným systémům. - Hobza, V.
Prognózy v oblasti investícií do výpočtovej techniky a jej orientácia k otvoreným systémom. Vplyv nástupu mikroprocesorovej techniky. Reštrukturalizácia a diferenciácia trhu výpočtovej techniky. Charakteristika otvorených systémov. Ekonomické aspekty zavádzania otvorených systémov a ich ďalší rozvoj.