Stratégia prežitia a rozvoja výpočtových stredísk. - Oravec, Peter
Úlohy informačných systémov v podniku. Program využívania informačných systémov. Využitie informačných systémov a technológií v riadení. Oblasti využitia informačných systémov. Zdroje informácií pre podnik a kategórie pracovníkov, ktoré sú relevantné pre ich získavanie.