Súčasný stav počítačových sietí v ČSFR. - Hanuliak, I.
Klasifikácia počítačových sietí. Rozvoj počítačových sietí vo svete. Regionálne a lokálne počítačové siete v ČSFR. Technické komunikačné vybavenie počítača siete LAN. Programové sieťové vybavenie. Technické charakteristiky dostupných sietí LAN osobných počítačov (PP-Net, TNS NET-900, RPTI-Net, D-LINK).