Výpočetní středisko a tržní hospodářství. - Ehleman, J.
Možnosti existencie a potreba výpočtových stredísk v trhovom hospodárstve. Výhoda výpočtových stredísk v poskytovaní rôznych databáz. Vypracúvanie projektov a programov spracovania dát pre používateľov. Privatizácia v informačných službách a výpočtové strediská. Organizačné usporiadanie stredísk.