Zpracování informací numerického a textového typu. - Ehrehberger, F.
Spracovanie textových a numerických informácií pri riešení subsystému TPV pre Hutné montáže Ostrava počítačom SMEP 51/11. Riešenie problému textového údaju rôznej dĺžky. Zostavovanie textu zo zdrojových modulov.