Československá veřejná datová síť se stává skutečností. - Hochman, R.
Vytvorenie spoločných podnikov paketových verejných sietí dát EUROTEL spol. s r. o. v Prahe a Bratislave. Rámcový plán postupu výstavby verejnej datovej siete (VDS). Služby poskytované užívateľom VDS. Základné skupiny poplatkov účtovaných zákazníkovi. Organizácia poskytovania služieb VDS.