Management by parameters? - Mertens, P.
Nasadenie štandardného software v aktivitách podniku a jeho vplyv na redukovanie managementu na nastavenie parametrov použitého modulárneho programu. Využitie počítačového spracovania dát pri konfiguráciách parametrov. Koncept expertného systému ku konfigurácii parametrov na príklade plánovania a riadenia výroby.