Werkstattorientierte Programmiersysteme. Vergleich der Konzepte und Charakteristika. - Thines, M.
Porovnanie jednotlivých konceptov NC-programovania. Vývoj normovaného programovacieho jazyka na číslicové riadenie strojov podľa DIN 66025. Nová generácia na dielne orientovaných programovacích jazykov. Veľký význam obsluhy počítačov. Ďalšie charakteristické znaky na dielňu orientovaných programovacích systémov.