Jak dál v budování ASŘ v podmínkách tržního hospodářství. - Kešner, J.
Analýza nedostatkov súčasných ASR v celkovom poňatí ASR, projekčnom riešení systému, realizácii a prevádzke automatizovaného systému a riadení prác na projekte. Používané technológie, ktoré podporujú analytické, projekčné a programové práce. Automatizačné technológie pre podporu prác na projekte. Hodnotenie systémov CASE.