Grundlagen für eine expertensystembasierte Beurteilung des Internen Kontrollsystems bei Abschlussprüfungen. - Drexl, A.
Vlastnosti a fungovanie expertného systému. Metódy hodnotenia na báze logických pravidiel. Možnosti využitia a spôsobilosť niektorých metód ku špecifickým problémom skúšok. Skúšanie vnútorného kontrolného systému, jeho vymedzenie, potreba a vecný priebeh skúšky. Typické situácie skúšania (systém spracovania dát o skutočnosti a ich interná kontrola, možné chyby spracovania). Posúdenie realizovanej kontroly. Postup práce v systéme.