Sociální souvislosti nových ekonomických podmínek. - Tomeš, Igor
Každý krok ekonomickej reformy musí byť sociálne akceptovaný, úspešnosť reformy závisí aj na miere naplnenia objektívnych a subjektívnych sociálnych predpokladov. Analýza týchto predpokladov, základných sociálnych podmienok pre ekonomickú reformu, sprievodných sociálnych javov a očakávaných následkov reformy. Úlohy parlamentu a vlády v ekonomickej reforme a ich postupu pri tvorbe scenára sociálnej reformy.