Světové šetření OSN o názorech vlád na reprodukci a rozmístění obyvatelstva. Informace o výsledcích mezivládních šetření v létech 1974-1989. - Andrle, Alois
Význam a poslanie Databanky populačnej politiky Demografického oddelenia OSN. Štyri druhy informačných zdrojov. Názory vlád (a štatistické údaje) na tempo populačného rastu, na úroveň plodnosti a úmrtnosti a strednú dĺžku života v r. 1974-1989. Medzištátne sťahovanie a územné rozmiestenie obyvateľstva