O političeskoj stabil'nosti systemy. - Sokol'skij, S.
Na príklade priemyselne rozvinutých krajín západu sa skúmajú faktory, ktoré ovplyvňujú politickú stabilitu sociálneho systému v podmienkach súčasného búrlivého urýchlenia spoločenského rozvoja. Otázky stability sú vysoko aktuálnym problémom v ZSSR.