Výrobné vzťahy v zhodnocovacom modele riadenia. - Bacová, Viera
Analýza vplyvu využívania zákona hodnoty na vedecko-technický rozvoj a trhové vzťahy. Vytváranie podmienok pre pozitívnu podnikateľskú činnosť. Stimuly pre efektívnu činnosť podnikov a vzťahy medzi podnikateľskými subjektami a štátom. Aplikácia výsledkov vedec.-tech. rozvoja v čs. ekonomike. Stimulovanie efektívnosti motiváciou ľudí na uspokojovanie ich záujmov a charakter výroby.