Izmenenija v strukture kapital'nych vloženij v APK. - Lukonin, I.
Voľba prioritných smerov a racionálnej štruktúry investícií. Materiálno-technická základňa sociálno-kultúrnej sféry dediny. Potreba investícií do spracovania, úschovy, dopravy a realizácie poľnohospodárskych produktov. Industrializácia poľnohospodárstva. Trhové vzťahy a nové formy hospodárenia.