Strukturnyje preobrazovanija i investicionnaja politika v stranach s rynočnoj ekonomikoj. - Nočevkina, L.
Príčiny zoslabenia investičnej činnosti západoeurópskych štátov v 1. polovici 80. rokov. Dve etapy štruktúrnej prestavby: 1. prechod k technológiám šetriacim zdroje a modernizácia základných prostriedkov, 2. proces elektronizácie hospodárstva. Medziodvetvové premiesťovanie kapitálu.