Videnije socialističeskogo chozjajstvovanija. - Ignatovskij, P.
Metodologické chyby v ekonomickej teórii socialistickej ekonomiky. Nedostatky v odtrhnutosti od reality, neprepracovanosti problémov rozšírenej reprodukcie. Zmeny súčasného obdobia dané zavádzaním trhu. Zmeny cien a príčiny ich neefektívnosti. Opatrenia na zmenu vlastníckych vzťahov. Prejavy inflácie v poľnohospodárstve. Určujúca úloha výrobcu voči spotrebiteľovi.