vállalati informatika távlatai. Elörejjelzések az ezredforduloig. - Noszkay, E.
Vplyvy decentralizácie a privatizácie na úroveň podnikovej informatiky v makroekonomickom poňatí. Riadenie podnikov a úroveň informatiky, ľudský činiteľ v novom poňatí informatiky. Podmienky infraštruktúry. Trh informatiky na rozhraní 90. rokov - ponuka, dopyt. Informatika podnikov budúcnosti, organizačné a riadiace úlohy informatiky, sociálnopsychologické úlohy informatiky.