Marks i Böhm-Bawerk - dwie koncepcje modelowania makroekonomicznego. - Baltowski, M.
Makroekonomická koncepcia rakúskej školy. Opis výrobného procesu. Časový regres. Kritické hodnotenie. Porovnanie marxistického a rakúskeho modelu hospodárenia. Rozdiely v modeloch. Hodnota a priemerné obdobie výroby.