személyügyi szakemberképzés új rendje. - Lévai, Z.
Systém odbornej prípravy, vzdelania a predpokladov pre výkon funkcie pracovníkov v personálnej oblasti v Maďarsku. Personálna práca v nových podmienkach. Hodnotenie, ochrana, kontrola, iniciovanie pracujúcich v podnikoch z postu personálnej agendy. Predpoklady stredo- i vysokoškolského vzdelávania. Oblasti odbornej spôsobilosti pre výkon funkcie personálistu. Odborné skúšky zo sociálnej politiky, práva a psychológie v stanovených intervaloch.