Komunikace a informace v personálním řízení. - Stýblo, Jiří
Podmienky účinnosti dorozumievacieho procesu. Komunikácia a informácia v riadiacej činnosti. Informovanie ako personálna činnosť vedúceho pracovníka. Prekážky v informačnom procese (subjektívnosť vnímania..). Zásady pre odovzdávanie a prjímanie informácií.