Výběr vedoucích a testy. - Krejčí, P.
Predvídanie riadiacej efektívnosti za pomoci merania osobnostných vlastností sa nestretlo s očakávaným úspechom. Prístup pomocou diagnostických centier. Diagnostické centrá môžu efektívne predpovedať úspešnosť v riadení. Výpočet osobnostných charakteristík, ktoré majú vplyv na úspešnosť v riadení.