Új szakosztály az emberi eróforrás tényleges hasznosításáért. - Sándor, A.
Devalvácia ľudských hodnôt spojená s poklesom efektívnosti maďarského národného hospodárstva v 80. rokoch. Vytvorenie odbornej skupiny v rámci Vedeckej spoločnosti pre organizáciu a riadenie. Ciele a úlohy novej odbornej skupiny v záujme efektívneho využívania ľudských zdrojov.