költségvetési szféra kereseti viszonyai. - Horváth, Á.
Rozbor príjmov pracovníkov v rozpočtovej sfére, porovnanie rokov 1986/1989. Ich podiel na čerpaní rozpočtu. Analýza príjmov podľa kategórií pracovníkov v jednotlivých odvetviach, podľa pohlavia, stupňa vzdelania.