K směrnému růstu a minimální mzdě. - Starecký, V.
Výťah z prednášky prednesenej na seminárnom školení 5.3.1991 v Prahe. Smerný rast miezd ako nový nástroj nahradzujúci predchádzajúce metódy a mechanizmy v oblasti rastu miezd. Východiská výpočtu priemerných nominálnych miezd. Premietanie smerného rastu miezd do výšky individuálnych miezd. Postup pri určovaní výšky minimálnej mzdy. Realizácia minimálnej mzdy.