Vezetési tanácsok - dióhéjban. - Vitár, Z.
Rady managerom v otázkach hmotnej stimulácie. Význam kombinácie individuálneho a skupinového ocenenia a jeho rýchlosti. Morálne stimulovanie. Postup pri kontrole podriadených. Hodnotenie práce pracovníkov. Riadenie práce spolupracovníkov.