Koncepcia rekvalifikácie MPSV SR. - Knitl, M.
Koncepcia zabezpečovania rekvalifikácie v pôsobnosti rezortu. Rekvalifikačné programy. Zásady rekvalifikačných programov. Typy rekvalifikačných programov: štátne a republikové programy. Rekvalifikačné strediská ako inštitúcie zabezpečujúce rekvalifikačné programy.