Kérdöjelek és kétségek a hazai átképzésben. - Czuczor, J.
Problémy školského systému v Maďarsku. Vzdelávanie dospelých a rekvalifikácia. Odborný výcvik - školenie a jeho financovanie. Efektívnosť odborného výcviku z hľadiska podniku, najmä jeho exportných úloh. Rekvalifikácia dospelých, jej efektívnosť a zainteresovanosť pracovníkov. Preferencia nedostatkových odborov. Humanitné poslanie rekvalifikácie. Pomoc zo zahraničia. Prepočet nákladov na rekvalifikáciu a odborný výcvik a spätná efektívnosť.